Hineni reis 2014 dag 4: Efteling!

hineni-reis-de-efteling

De dag waar iedereen op zat te wachten! Als versterking gingen vandaag Ronen en Avigal Brilleslijper en Liora Soesman mee. Na anderhalf uur rijden was het eindelijk zover. Bepakt met lunch in de tassen ging de groep de magische Efteling naar binnen. Verdeeld in 3 groepen ging iedereen op pad om de Efteling onveilig te maken. Het lange wachten voor de attracties werd benut om uitbundig te zingen en te dansen. De hele Efteling vierde feest.

Moe maar voldaan ging de groep om half vijf weer terug naar Amsterdam. Daar werden ze opgehaald door de families om een familie avond te hebben. Na heerlijk te hebben gegeten kwamen ze bijeen bij sjoel Amstelveen voor een gezellige chill-avond. Muziek werd verzorgd door Roi Shabbat en zijn Concertino band, en Lester van Ravenswade en Erez van Leeuwen hadden de zaal helemaal klaargezet om heerlijk te chillen.

Tijdens de avond werd onbekend talent ontdekt in de groep toen één van de meisjes ging meezingen met de zangeres van de band. Na heel veel zang, dans en gezelligheid kwam rabbijn Vorst nog even om de groep toe te spreken. Hij legde het belang van de Sjofar en Elul uit. Daarna blies hij de Sjofar voor de maand Elul. Een mooie afsluiting van een geweldige dag.
Hineni wil alle vrijwilligers die mee waren en hebben geholpen de avond op te zetten heel hartelijk danken! Jullie hebben geweldig werk verricht!